23 Ιουλίου 2018

Nέα Θέση Εργασίας στην SEIB! Υπάλληλος Λογιστηρίου


Related imageΕπιθυμούμε να προσλάβουμε άμεσα Υπάλληλο Λογιστηρίου / Financial Reporting.   H SOUTHEASTERN InsuranceBrokers Ltd., είναι ανεξάρτητος μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων με κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου.

Προφίλ υποψηφίου
  • Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ οικονομικής κατεύθυνσης με ειδίκευση στη Λογιστική.
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • Πολύ καλή γνώση ΜS Office.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες υποψηφίους).
  • Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση θα θεωρηθεί προσόν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προωθήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@seib.gr, αναφέροντας «Υπάλληλος Λογιστηρίου (Ref.SFR 20072018)» στο subject line του e-mail τους. Όλες οι αιτήσεις θα θεωρηθούν εμπιστευτικές.
Σχετικά με τη SOUTHEASTERN Ltd.
Η SOUTHEASTERN Insurance Brokers Ltd., συνεργαζόμενη με κορυφαίες ξένες και ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες, παρέχει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο ανταγωνιστικών προϊόντων που τη διαφοροποιεί στην αγορά.
Η ομάδα της αποτελείται από ασφαλιστικούς επαγγελματίες με ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών και επαγγελματικών γνώσεων, σε διοικητικές και εκτελεστικές θέσεις. Η φιλοσοφία της SEIB προωθεί την τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική εξέλιξη, επιτρέποντας στους εταίρους της να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου