19 Ιουνίου 2018

ΑΤΟΚΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ για εξόφληση ασφαλίστρων FlexibleHealth μέσω πιστωτικής κάρτας

Στα πλαίσια του 4ου επί σειρά ετησίου κύκλου βελτιώσεων του νοσοκομειακού μας προγράμματος FlexibleHealth, προχωρήσαμε σε νέες διευκολύνσεις εξόφλησης για τους ασφαλισμένους και προσφέρουμε πλέον την δυνατότητα εξόφλησης ασφαλίστρων μέσω ΑΤΟΚΩΝ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΔΟΣΕΩΝ με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα διενεργούνται με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών που εγγυάται η Τράπεζα Eurobank και υπόκεινται σε αυστηρούς κανόνες προστασίας των στοιχείων των συναλλασσομένων.

Η δυνατότητα εξόφλησης νοσοκομειακών ασφαλίστρων με ΑΤΟΚΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, έχοντας προβεί σε ΜΗΔΕΝΙΚΗ αύξηση ασφαλίστρων για 4o συνεχές έτος, εντάσσεται στις προσπάθειές της εταιρίας να σταθεί δίπλα στους συνεργάτες και ασφαλισμένους της και να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά της για «πλήρη και προσιτή ασφάλιση υγείας για όλους τους Έλληνες». Πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσουμε και νέες ακόμα πιο ευέλικτες επιλογές στο πρόγραμμα FlexibleHealth που θα έρθουν να συμπληρώσουν τα κενά στο ελληνικό σύστημα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας και να δώσουν λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την πλειοψηφία των ήδη ασφαλισμένων.


Tιμολογήστε τις μοναδικές επιλογές του ευέλικτου FlexibleHealth: 
ή
επικοινωνήστε με εκπρόσωπο του Τμήματος Πωλήσεων και μάθετε περισσότερα:

Τμήμα Πωλήσεων
2102024142, εσωτ. 39
info@seib.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου