30 Μαρτίου 2015

Η μόνη εταιρία που τυπώνεις - πληρώνεις και το Σαββατοκύριακο!

"Κωνσταντίνος Κ.: Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις το λογιστήριο. Τυπώνεις-Πληρώνεις, καθάρισες! Μας έχει λύσει τα χέρια στο γραφείο!"

"Μαρία Γ.: Ο πελάτης βιαζόταν να φύγει ανήμερα Χριστούγεννα. Πλήρωσα & τύπωσα μονομιάς online, και του έβγαλα αμέσως και την πράσινη κάρτα!" 

24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Χριστούγεννα,Πάσχα αργίες μπορείς να δουλεύεις με την SOUTHEASTERN ανενόχλητα, λένε οι συνεργάτες, χωρίς να χρειάζεται επικοινωνία με το λογιστήριο. Το πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα εξόφλησης συμβολαίων είναι μια αποκλειστική «πατέντα» της εταιρίας που επιτρέπει στους συνεργάτες να τυπώνουν – πληρώνουν από όπου και εάν βρίσκονται, όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς περιορισμούς. 

Το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα ξεκίνησε όταν η εταιρία θέλησε να δώσει στους συνεργάτες τον πλήρη έλεγχο του χαρτοφυλακίου τους και των λογαριασμών τους: «Όλα γυρνούσαν στο online και δεν καταλαβαίναμε γιατί οι συνεργάτες μας θα πρέπει να συμβιβάζονται με κάποιο απαρχαιωμένο σύστημα εξόφλησης που απαιτεί ανθρώπινο χέρι για την απελευθέρωση του πλαφόν, ενώ όλα συμβαίνουν πλέον live ηλεκτρονικά. Πιστέψαμε στην ιδέα μας, επενδύσαμε σε αυτήν και σήμερα γιορτάζουμε τα 5 μας χρόνια όντας η μόνη εταιρία αυτή την στιγμή στην Ελλάδα που προσφέρει τέτοια αυτοματοποίηση και ευκολία πληρωμής. Και επειδή όπως λένε, ό,τι δίνεις παίρνεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα είδαμε τις πωλήσεις μας να ανθίζουν».




Κερασάκι στην τούρτα γενεθλίων της SOUTHEASTERN είναι η σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα εκπαιδεύσεων, κινηματογραφικών προδιαγραφών, που σχεδιάστηκε για να φιλοξενεί τις εκπαιδεύσεις των συνεργατών και των επιθεωρήσεων τους, πάνω σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Προτζεκτορας τοίχου, καρέκλες κινηματογράφου, γυάλινος πίνακας σημειώσεων, ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας και εξοπλισμός τηλεδιάσκεψης (web conferencing με τους συνεργάτες εκτός Αττικής) συμβάλουν στην απόλυτη εμπειρία εκπαίδευσης των συνεργατών και καθιστούν την αίθουσα εφάμιλλη υπερσύγχρονων αιθουσών εκπαίδευσης του εξωτερικού.

Όπως χαρακτηριστικά λέμε στην εταιρία «γίνεται μια “οnline και οnsite” προσπάθεια να πιάσουμε το παλμό του συνεργάτη». 

Αυτοματισμοί, γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, κάλυψη μεγάλων κινδύνων μέσω των Lloyds του Λονδίνου και πρόσβαση σε αγορές της Ασίας, αποτελούν τα επιτεύγματα της εταιρίας την πρώτη πενταετία της ζωής της ενώ η επόμενη πενταετία θα είναι ακόμα πιο παραγωγική αφού θα ανοίξει νέο κεφάλαιο. ‘Ήδη ετοιμάζονται νέες συνεργασίες με διεθνής κολοσσιαίους ομίλους, εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ασφαλιστικής αγοράς και την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, “online και onsite”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου