10 Δεκεμβρίου 2014

Online Έκδοση Πράσινης Κάρτας

Η έκδοση Πράσινης Κάρτας γίνεται πλέον γρήγορα και εύκολα από το γραφείο σας. Με μία μόνο κίνηση μπορείτε να βγάλετε Πράσινες Κάρτες όποτε εσείς το επιθυμείτε, χωρίς να έρθετε σε επικοινωνία με την Εταιρία. 

Από σήμερα, στα συμβόλαια που εχουν εκδοθεί απο την 01.09.2014 και έπειτα, θα εμφανίζεται κάτω δεξιά στην καρτέλα του συμβολαίου η επιλογή «Πράσινη Κάρτα». Μόλις την επιλέξετε, συμπληρώνετε την επιθυμητή Ημερομηνία Έναρξης & Λήξης και προχωράτε στην έκδοσή της πατώντας «Έκδοση & Εκτύπωση». Στο πεδίο «Σχόλια» μπορείτε να καταχωρήσετε το όνομα του οδηγού, σε περίπτωση που είναι διαφορετικό από αυτό που αναγράφεται στο ασφαλιστήριο. 

Για Πράσινες Κάρτες σε συμβόλαια που έχουν εκδοθεί πριν την 01.09.2014 παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκδόσεων στα τηλέφωνα 210.20.24.142 (εσωτ. 23, 26 & 28) και 2310.278.409. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι η διάρκεια της Πράσινης Κάρτας πρέπει να είναι απαραιτήτως εντός της ισχύος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, με ελάχιστο χρόνο διάρκειας τον ένα (1) μήνα και μέγιστο τους έξι (6) μήνες. Κατά την διάρκεια ισχύος της Πράσινης Κάρτας ΔΕΝ είναι δυνατή η ακύρωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, εκτός απο τις περιπτώσεις νόμιμης ακύρωσης συμβολαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου