10 Νοεμβρίου 2014

Νέα απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος για Έντυπα Πελάτων

Σε απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος για παροχή καθορισμένων εντύπων στον πελάτη, η SOUTHEASTERN παίρνει την πρωτοβουλία να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, παρέχoντας την δυνατότητα εκτύπωσης πλήρως προσωποποιημένων εντύπων πελάτη, για τη διευκόλυνση των συνεργατών της εταιρίας.

Όπως ορίζεται απο τις Πράξεις 30 & 31 της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος, όλοι οι ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές υποχρεούνται πλέον να παρέχουν στον πελάτη Απόδειξη Είσπραξης, ενώ πριν από την έκδοση οποιουδήποτε ασφάλισης, υποχρεούνται να καταγράφουν και διατηρούν αρχείο ξεχωριστών Δελτίων Αναγκών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να διευκρινίσουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών τους.

Για την δική σας διευκόλυνση και εξυπηρέτηση, σχεδιάσαμε πρότυπα έντυπα πελατών και τα συμπεριλάβαμε στο ONLINE της SOUTHEASTERN, ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε τα υποχρεωτικά έντυπα με κάθε ασφαλιστήριο, να εξυπηρετείτε άμεσα τους πελάτες σας, και να ενημερώνετε εύκολα το αρχείο σας. Απο αύριο Τετάρτη 5 Νοεμβρίου με την έκδοση κάθε ασφαλιστηρίου θα εμφανίζονται οι επιλογές «Απόδειξη Είσπραξης» και «Δελτίο Αναγκών».

Για να τα εκτυπώσετε πατήστε στην αντίστοιχη επιλογή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τα εκτυπώσετε αργότερα, θα σας δίνεται η επιλογή εκτύπωσης μέσα απο την ενότητα του ΟNLINE «Διαχείρηση». Δεν έχετε παρά να αναζητήστε το παραστατικό και στην συνέχεια να επιλέξετε το έντυπο που επιθυμείτε να εκτυπώσετε.

Τα έντυπα αναγράφουν τις πληροφορίες πελάτη που καταχωρήσατε κατά την έκδοση συμβολαίου. Η Απόδειξη Είσπραξης βγαίνει σε διπλό αντίτυπο, για να διατηρείτε ενημερωμένο αρχείο. Πάνω αριστερά παρέχεται χώρος για την σφραγίδα σας, ενώ δεξιά έχει σχεδιαστεί χώρος για την αρίθμηση των αποδείξεων (βλ. Νο.). Στο κάτω μέρος, δίνεται χώρος για τις υπογραφές του Διαμεσολαβητή και του Πελάτη. Στο Δελτίο Αναγκών παρέχεται χώρος για να σημειώσετε τις πληροφορίες που συλλέξατε ώστε να διευκρινιστούν οι απαιτήσεις και οι ανάγκες του πελάτη σας.

 Σημειώστε ότι τα έντυπα έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις όδηγίες της ΤτΕ καθαρά για δική σας διευκόλυνση & εξυπηρέτηση και δεν αποτελούν ιδιοκτησία ή/και ευθύνη της SOUTHEASTERN. Δείτε τα αρχεία και την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος πατώντας στα παρακάτω:


Για περισσότερες διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα Εκδόσεων.

Κεντρικά: 2102024142 (εσωτ. 23, 26 & 28)
Θεσσαλονίκη: 2310278409

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου